BTW SERVICE

Wat voor wensen u ook heeft voor uw duurzame energie oplossing, wij bieden een breed assortiment van diensten die allemaal worden uitgevoerd door de zeer professionele medewerkers van Alcaris. Wij vragen onze klanten nooit genoegen te nemen met een compromis.

Na aanleiding van een recente rechtszaak ('het Fuchs arrest') heeft het Europees Hof van Justitie besloten, dat ook particulieren recht hebben op een teruggave van btw op de aanschaf en installatie van een zonnepanelensysteem.
Particulieren worden volgens de Europese regels namelijk als btw-ondernemers gezien. Deze leveren via hun eigen zonnepanelen energie aan het openbare net, en produceren daarmee een ‘product’. Daarmee komen ze in aanmerkingen voor bepaalde regelingen die normaal gesproken alleen weggelegd zijn voor ondernemers.

BTW over zonnepanelen terugkrijgen?

Heeft u het afgelopen jaar zonnepanelen aangeschaft? Dan kunt u de btw die u heeft betaald voor het systeem, de installatie en het eventuele onderhoud van de zonnepanelen mogelijk terugkrijgen. Dit kan al snel vele honderden euro’s schelen!

Nu bij Alcaris: Gratis BTW service!

BTW service: De BTW teruggaaf wordt door ons kosteloos verzorgd.

Namens u in contact te treden met de Belastingdienst om de BTW op uw zonnepanelen en montage terug te vragen
U bij de Belastingdienst aan te melden als BTW ondernemer en alle correspondentie te doen met de belastingdienst
Namens u alle BTW aangiften bij de Belastingdienst te doen
Namens u te verzoeken, aan het einde van het jaar, om de toepassing van de Kleine Ondernemings Regeling
Namens u verzoeken tot ontheffing van de administratieplicht waardoor u de opvolgende jaren geen aangiften BTW hoeft te doen

U gedurende het gehele traject via e-mail op de hoogte te houden van alle vorderingen