ZONNEBOILERS

HRsolar – Fabrikant van zonneboiler systemen

HRsolar is producent van de gelijknamige serie zonneboiler systemen (ook wel zonnewarmte of zonthermische systemen genoemd). Deze innovatieve zonneboilers worden in eigen beheer ontwikkeld én geproduceerd. Zonneboilers van HRsolar onderscheiden zich door de hoogste opbrengst van Nederland. Door de montage-eenvoud en het hoogste rendement, zijn de totale investeringskosten van de HRsolar zonneboiler systemen laag.

De zonneboiler systemen van HRsolar behalen in Nederland de hoogste opbrengst. Door dit hoge rendement, de korte installatietijd en de aantrekkelijke prijzen is een zonneboiler van HRsolar de beste investering in zonne-energie die u kunt doen!

HRsolar biedt een breed zonneboilerassortiment aan. Om de selectie, levering en installatie eenvoudig te houden heeft HRsolar complete sets samengesteld. Naast deze complete sets zijn uiteraard ook losse componenten verkrijgbaar.

Wij bieden u de zonneboilers van HRSolar aan:
  • Tapwater zonneboiler systeem : vanaf 3.900,00 incl BTW
  • Exclusief Subsidie van 383,00
Dit systeem wordt toegepast voor het met de zon (voor) verwarmen van tapwater (het douche/badwater en de overige warmwater kranen in de woning). De CV-ketel wordt gebruikt voor na-verwarming. Kan volledig "Stand Alone " geinstalleerd worden.

  • Tapwater + verwarming systeem (zonnegascombi): vanaf 4.500,00 incl BTW
  • Exclusief Subsidie van 629,00
Dit systeem wordt toegepast voor zowel het met de zon (voor) verwarmen van het tapwater als het verwarmen van de woning.

  • HotTop systeem: vanaf 4.200,00 incl BTW
  • Exclusief Subsidie van 628,00
Dit systeem wordt veelal toegepast indien er veel warm water in korte tijd beschikbaar moet zijn. Indien zonne-energie de store niet (of niet snel genoeg) op temperatuur kan brengen, wordt dit met behulp van een extra warmtebron, bijvoorbeeld een solo (CV) ketel of warmtepomp gedaan.